Nijland Wonen uit Groningen maakt seniorenmeubelen op maat
Een comfortabel thuis

Seniorenmeubelen en woningtextiel

Gaat u verhuizen naar een kleiner huis met minder ruimte en wilt u zich hier net zo thuis voelen als in uw huidige huis? Geen probleem! Wij verstellen uw meubelen zodat ze ook in uw nieuwe woning passen, maar we leveren ook nieuwe seniorenmeubelen die zorgen voor nét dat beetje meer comfort. Uiteraard is uw woning niet af zonder woningtextiel dat uw woning de juiste sfeer geeft. Ook dat vindt u in onze woonwinkel in Groningen.  

Zitmeubelen, bedden, dressoirs, gordijnen en vloerbekleding voor ouderen

Zitmeubelen: van seniorenstoel tot eetkamerstoel

Bij de keuze voor onze bankstellen, relaxfauteuils en eetkamerstoelen staat comfort voorop. Alle zitmeubelen kunnen geheel naar wens voor u aangepast worden. Denk niet alleen aan de manier waarop de zitstanden kunnen worden afgesteld, maar ook aan de kleur, de stof en het model. Welk soort zitmeubel u ook zoekt, seniorenstoel of eetkamerstoel: wij leveren het.

Bedden

Moeilijk uit bed (kunnen) komen is iets waar bijna iedereen wel eens last van heeft, ongeacht de leeftijd. Het is dan ook erg fijn als u daar een handje bij geholpen wordt. Bijvoorbeeld door een hoger of lager (op maat gemaakt) bed, of een bed dat elektrisch verstelbaar is.

Meer weten over bedden voor ouderen? Neem dan contact op met Nijland Wonen.

Dressoirs

Heeft u wegens een verhuizing naar een kleiner huis wel behoefte aan meer kastruimte maar niet aan grote kasten? Kom dan ons dressoirassortiment eens bekijken. Wij hebben de ideale oplossing.

We (ver)maken en verkopen zowel losse dressoirs in verschillende kleuren en materialen als dressoirs die onderdeel zijn van een eetkamerset of een slaapkamerset.

Ook seniorenmeubelen op maat?

meubels op maat

Woningtextiel maakt het verschil

Mist u net dat beetje extra sfeer in uw (nieuwe) huis? Dat thuisgevoel? Verander dan eens uw raambekleding, vloerbekleding of tafelbekleding. Woningtextiel kan het verschil maken.

Ons uitgebreide assortiment woningtextiel zorgt ervoor dat we voor ieders smaak passende vloer-, raam- of tafelbekleding in huis hebben. De variatie in kleur, materiaal en patroon is eindeloos. Bekijk ons woningtextiel in onze showroom aan de Galenuslaan 26 in Groningen.

Raambekleding

Schaft u nieuwe raambekleding aan? Dan maakt u uw keuze hoogstwaarschijnlijk gebaseerd op functionaliteit en vormgeving. Wilt u de zon af en toe naar binnen laten schijnen? Kies dan voor jaloezieën. Uw raam maar half bekleden? Kies dan bijvoorbeeld voor vouwgordijnen. Wat zijn uw woonwensen? Wij geven u graag advies zodat u de juiste keuze kunt maken. 

Vloerbekleding

Naast functionaliteit is bij vloerbekleding de vormgeving niet geheel onbelangrijk. U wilt natuurlijk wel dat uw vloer bij de rest van uw interieur past. Heeft u ook gedacht aan een ondervloer? Niet iedere ondergrond is geschikt voor elk type vloerbekleding.

In het assortiment van Nijland Wonen vindt u vloeren geschikt voor elk interieur, waarbij we natuurlijk ook rekening houden met eventuele ondervloeren. Wilt u meer weten? Neem dan contact op.

Tafelbekleding

Tafelbekleding wordt vaak gezien als iets oubolligs. Niets is echter minder waar, het is geschikt voor alle leeftijdsgroepen. Het gebruik van tafelbekleding heeft vele voordelen. Zo blijft uw tafel schoon, kan de bekleding worden afgestemd op de rest van uw interieur en kunt u voor een klein bedrag eindeloos variëren. Voor uw (tuin)tafel maken we kleden graag op maat.

Ons assortiment bestaat uit een grote diversiteit motieven en dessins. Kom langs in de showroom om ons assortiment te bekijken.

Deze merken levert Nijland Wonen

Farstrup Texeler Vroomshoop Zondag
Artelux Bonaparte tapijt Parade Desso
eurogros forbo Holland Haag Luxaflex