HALLO, WIJ ZIJN...

NIJLANDWONEN en wij bieden al 70 jaar een complete woninginrichting  met veel aandacht voor het welzijn van onze klanten.
Veel is in die jaren veranderd; wat niet veranderd is, is onze persoonlijke benadering.
Deze persoonlijke benadering willen we graag benadrukken, juist in deze tijd van groeiende eenzaamheid, door u te ontmoeten en ontzorgen.

NIJLANDWONEN bestaat sinds 1953. Vanuit huis is de familie Nijland begonnen met een kleine selectie aan woningtextiel. Een winkel was er niet. Het beperkte assortiment werd tentoongesteld in de huiskamer. Tot 1967 werden er voornamelijk rieten matten, Heuga tegels (gemaakt van varkenshaar en wol) en gordijnen verkocht. Met de opening van de winkel werd het assortiment uitgebreid.

NIJLANDWONEN is tegenwoordig gevestigd aan de Galenuslaan in Groningen.
Sinds 2019 is Lourens Nijland als derde generatie met het bedrijf bezig om vanuit de showroom en vooral bij u thuis u zo optimaal mogelijk te kunnen ondersteunen in uw woonzaken. Samen met zijn vader Hans Nijland zijn zij uw aanspreekpunt en zetten zij zich voor u in opdat u wat betreft uw woonzaken gelukkig en zorgeloos kunt blijven wonen.

De BIJ die u tegenkomt op de website en onze correspontie, staat voor leven; zonder de bij en andere insecten is er voor ons geen leven mogelijk, daarnaast werken bijen samen om zo iets moois neer te kunnen zetten. NIJLANDWONEN is zich bewust van haar plaats in de wereld en zet zich in voor een gezonde wereld nu en voor ons nageslacht. Daarnaast gelooft NIJLANDWONEN net als de bij in samenwerken. Door open te staan voor elkaars verhaal en samen te werken, kunnen wij ons leven mooier maken.

Bent u geïnteresseerd, naar wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op want graag ontmoeten wij u.