ontmoeten

Ouder worden doen we allemaal, maar in de huidige samenleving is dat niet voor iedereen even makkelijk. We hebben het allemaal  druk en vanuit de overheid wordt u gestimuleerd zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Dit kan natuurlijk heel fijn zijn, maar dan wel het liefst zorgeloos en gelukkig en met tijd voor de mooie dingen in het leven.

In uw vertrouwde omgeving oud worden kan heel fijn zijn, maar het onderhoud en aanpassen van uw woning om gelukkig oud te worden kan lastig worden. Zeker wanneer dierbaren om u heen wegvallen of verder van u vandaan wonen.

Eenzaamheid komt steeds vaker voor en zeker wanneer u langer thuis moet blijven wonen belemmert dat uw geluk.

NIJLANDWONEN ontmoet u dan graag en komt met u in gesprek over hoe wij u kunnen helpen om zo lang mogelijk zorgenloos te kunnen blijven wonen. Ook bent u altijd welkom in onze showroom, maar belt u dan wel voor een afspraak.

ontzorgen

Onze hulp kan verder gaan dan het verzorgen van uw woninginrichting. Mist u een familielid of naaste die u kan ondersteunen in uw woonzaken dan kunt u ook contact met ons opnemen.

NIJLANDWONEN ontzorgt u graag op velerlei vlak betreffende uw woonzaken of zoek samen met u naar de juiste partij om u daarmee verder te helpen.

Uw huis opruimen, verhuizen, uw woning aanpassen, een nieuwe keuken of badkamer of klussen in huis, graag helpen wij u hiermee. U kunt contact met ons opnemen voor onze mogelijkheden.

Een eerste bezoek is vrijblijvend en daarna bespreken we met u wat wij kunnen betekenen.