woninginrichting

NIJLANDWONEN heeft een jarenlange ervaring met de verzorging van woninginrichting voor senioren.
Moet u woning worden aangepast aan u veranderende wensen of gaat u verhuizen naar een andere woning en wilt u zich daar weer net zo thuis voelen? Door de juiste combinatie van bestaande en nieuwe meubelen, samen met mooie nieuwe woningtextiel zorgen voor nét dat beetje meer comfort.

vloerbedekking

Vloerbekleding is niet alleen functioneel maar bepaald mede de uitstraling van uw woning. De juiste keuze voor een vloer maakt dat u zorgeloos kunt wonen en u zich tevens thuis voelt.

In ons assortiment vindt u vloeren geschikt voor elk interieur.  Graag tonen wij u de mogelijkheden en adviseren u, waarbij we natuurlijk ook rekening houden met eventuele ondervloeren.

 

meubelen

Zitmeubelen van fauteuil tot eetkamerstoel, bedden en diverse kasten, alles wat u nodig heeft om comfortabel te leven kan door ons geleverd worden. Zo zijn wij als enige in Noord Nederland, dealer van het Deense Farstrup. Al naar gelang uw wensen gaan zoeken wij naar de juiste meubelen om uw leven zo comfortabel mogelijk te maken.

 

raambekleding

Schaft u nieuwe raambekleding aan? Dan maakt u uw keuze hoogstwaarschijnlijk gebaseerd op functionaliteit en vormgeving. Wilt u de zon af en toe naar binnen laten schijnen? Kies dan voor jaloezieën. Uw raam maar half bekleden? Kies dan bijvoorbeeld voor vouwgordijnen. Wat zijn uw woonwensen? Wij geven u graag advies zodat u de juiste keuze kunt maken.

 

wij leveren